Lirik Lagu Pipit Anggita - Wujud Kangenku

Lirik Lagu Pipit Anggita - Wujud Kangenku

Lirik Wujud Kangenku - Pipit Anggita


Title : Wujud Kangenku
Artist : Pipit Anggita
Songwriter : Fantri Soekamti / Kerta Widjaya
Label : HDR Record

Lyrics Wujud Kangenku


tak sawang sliramu tekan batinku
ra ngarah ilang selawase
bakal tak uri uri kanggo tondo bukti
aku lan kangenku

saben wayah aku kangen sliramu
koyo nyoto nong ngarepku
opo iki wujut tresnoku sing suci
bakal wutuh selawase
bakal wutuh selawase

oh sang bayu njaluk tulong sampekno
koyo pasir mabur nong nduwuran
opo iki wujud tumekane kangenku

oh sang bayu njaluk tulong sampekno
koyo peksi mabur nong nduwuran
kanggo tondo wujut tumekane kangenku

---INTRO---

saben wayah aku kangen sliramu
koyo nyoto nong ngarepku
opo iki wujut tresnoku sing suci
bakal wutuh selawase
bakal wutuh selawase

oh sang bayu njaluk tulong sampekno
koyo pasir mabur nong nduwuran
opo iki wujud tumekane kangenku

oh sang bayu njaluk tulong sampekno
koyo peksi mabur nong nduwuran
kanggo tondo wujut tumekane kangenku

Baca Juga : Lirik Lagu Mung Konco - Inez Tinensia