Lirik Lagu Pipit Anggita - Opo Salahku


Lirik Lagu Pipit Anggita - Opo Salahku

Lirik Opo Salahku - Pipit Anggita


Title : Opo Salahku
Artist : Pipit Anggita
Songwriter : Wawan
Label : HDR Record

Lyrics Opo Salahku


opo salahku nganti dadi ngene
nasib sing tak rasakke
tresnoku siji ra iso keganti
sliramu neng ati

senajan ono sing teko lan lungo
neng sliramu sejatine tresno
kelingan yen kelingan ku marang sliramu
perih rasane jero atiku

tegone kowe kok lali
ninggalkan bali
aku kok tinggal dewe
lungo ra tau ono pamite

senajan ono sing teko lan lungo
neng sliramu sejatine tresno
kelingan yen kelingan ku marang sliramu
perih rasane jero atiku

tegone kowe kok lali
ninggalkan bali
aku kok tinggal dewe
lungo ra tau ono pamite

---INTRO---

opo salahku nganti dadi ngene
nasib sing tak rasakke
tresnoku siji ra iso keganti
sliramu neng ati

senajan ono sing teko lan lungo
neng sliramu sejatine tresno
kelingan yen kelingan ku marang sliramu
perih rasane njero atiku

tegone kowe kok lali
ninggalkan bali
aku kok tinggal dewe
lungo ra tau ono pamite

senajan ono sing teko lan lungo
neng sliramu sejatine tresno
kelingan yen kelingan ku marang sliramu
perih rasane njero atiku

tegone kowe kok lali
ninggalkan bali
aku kok tinggal dewe
lungo ra tau ono pamite

Baca Juga : Lirik Lagu Wujud Kangenku - Pipit Anggita