Lirik Lagu Wujudto Nyoto - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Wujudto Nyoto - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Wujudo Nyoto


Title : Wujudto Nyoto
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Ardian
Label : DSA Record

Lirik Wujudto Nyoto


isun seneng isun demen
sakat buru kecaruk ambi riko
opo podo riko ngerasakno
koyo hang isun karepno

mandaneo kangen iki teko
kudu ngeroso ati iki
mandaneo welas isun ketompo
sampek kegowo ngimpi

sun jaluk riko wujuto nyoto
ngemuli ademe bengi
ojo riko mung teko nggudo
ono nong njero ngimpi

keseron welas sun roso
sampek saiki magih ning ati
ojo ono wong liyo nong atin riko
hang ngewelasi

===INTRO===

isun seneng isun demen
sakat buru kecaruk ambi riko
opo podo riko ngerasakno
koyo hang isun karepno

mandaneo kangen iki teko
kudu ngeroso ati iki
mandaneo welas isun ketompo
sampek kegowo ngimpi

sun jaluk riko wujuto nyoto
ngemuli ademe bengi
ojo riko mung teko nggudo
ono nong njero ngimpi

keseron welas sun roso
sampek saiki magih ning ati
ojo ono wong liyo nong atin riko
hang ngewelasi

sun jaluk riko wujuto nyoto
ngemuli ademe bengi
ojo riko mung teko nggudo
ono nong njero ngimpi

keseron welas sun roso
sampek saiki magih ning ati
ojo ono wong liyo nong atin riko
hang ngewelasi

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Lungaku