Lirik Vita Alvia - Untukmu Anaku


Title : Untukmu Anakku
Artist : Vita Alvia
Songwriter : -
Album : Best Vita Alvia "Perih"
Label : Aneka Safari Records

Lirik Untukmu Anakku


tak sawang fotomu
netes eluh ning pipiku
jeru kangenku pingin ketemu
mung lewat suworomu
aku biso ngobati kangen
sak tenane ning atiku mbrebes mili

wes nasip dadi tki
kerjone neng luar negri
adoh karo sanak family
kudu ikhlas ngelakoni masiyo perih

penting iso nggawe ngguyu
nyawang bahagia uripmu
aku ikhlas masiyo mbabu

senajan soro uripku
sing penting masa depanmu
ini demi kamu anakku

tak sawang fotomu
netes eluh ning pipiku
jeru kangenku pingin ketemu
mung lewat suworomu
aku biso ngobati kangen
sak tenane ning atiku mbrebes mili

wes nasip dadi tki
kerjone neng luar negri
adoh karo sanak family
kudu ikhlas nglakoni masiyo perih

penting iso nggawe ngguyu
nyawang bahagia uripmu
aku ikhlas masiyo mbabu

senajan soro uripku
sing penting masa depanmu
ini demi kamu anakku

penting iso nggawe ngguyu
nyawang bahagia uripmu
aku ikhlas masiyo mbabu

senajan soro uripku
sing penting masa depanmu
ini demi kamu anakku

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Cinta Yang Dosa