Lirik Lagu Sukete Tonggo - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Sukete Tonggo - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Sukete Tonggo


Title : Sukete Tonggo
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Koming
Album : Best Syaiba Saufa Vol 1
Label : DSA Record

Lirik Sukete Tonggo


apuwo riko tego
mungkirri endah janji janji
jare isun hang riko demen
tapi wong liyo hang diangen

loro rasane ati
isun sing tau diregani
sembarang ewis sun elungno
magih ngelirik sukete tonggo

sego wis kadung dadi jenang
karuan baen disanteni
mergo ati wis kadung wiring
me sisan isun ceburi

piring beling ojo dibanting
kurebno nong nduwur pelonco
hang disanding sing welasmaning
saben dino keronto ronto

apuwo riko tego
mungkirri endah janji janji
jare isun hang riko demen
tapi wong liyo hang diangen

loro rasane ati
isun sing tau diregani
sembarang ewis sun elungno
magih ngelirik sukete tonggo

sego wis kadung dadi jenang
karuan baen disanteni
mergo ati wis kadung wiring
me sisan isun ceburi

piring beling ojo dibanting
kurebno nong nduwur pelonco
hang disanding sing welasmaning
saben dino keronto ronto

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sing Biso Sirno