Lirik Lagu Sajen Jepang - Nella Kharisma

Lirik Lagu Sajen Jepang - Nella Kharisma


Lirik Nella Kharisma - Sajen Jepang


Title : Sajen Jepang
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Koming
Album : Virgo Musik Vol 2
Label : DSA Record

Lirik Sajen Jepang


mencintai kamu begitu sulit
seperti berenang di padang pasir
semua upaya telah ku coba
tetapi cintamu tak datang datang

opo kudu aku ngenteni sugih
baru ning ngarepku iso kepilih
sajen jepang sing dadi mahare
lebih baik aku tak atret wae

mbah simbah njaluk warisan
tuku mobil mewah njur di gae pacaran
mbah simbah tulung putumu
ning ngarepe dekne ben ora katon wagu

mbah simbah njaluk warisan
tuku mobil mewah njur di gae pacaran
mbah simbah tulung putumu
ning ngarepe dekne ben ora katon wagu

olala
cintaku kandas karena harta
olala
luka hati karena rupiah

mencintai kamu begitu sulit
seperti berenang di padang pasir
semua upaya telah ku coba
tetapi cintamu tak datang datang

opo kudu aku ngenteni sugih
baru ning ngarepku iso kepilih
sajen jepang sing dadi mahare
lebih baik aku tak atret wae

mbah simbah njaluk warisan
tuku mobil mewah njur di gae pacaran
mbah simbah tulung putumu
ning ngarepe dekne ben ora katon wagu

mbah simbah njaluk warisan
tuku mobil mewah njur di gae pacaran
mbah simbah tulung putumu
ning ngarepe dekne ben ora katon wagu

olala cintaku kandas karena harta
olala luka hati karena rupiah
olala cintaku kandas karena harta
olala luka hati karena rupiah

opo kudu aku ngenteni sugih
baru ning ngarepku iso kepilih
sajen jepang sing dadi mahare
lebih baik aku tak atret wae

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Opo Rabi