Lirik Dian Anic - Rong Puluh Ewu


Title : Rong Puluh Ewu
Artist : Dian Anic
Songwriter : Zale. RM
Arr : Casyadi CN
Music : Avica Nada
Genre : Dangdut Tarling

Lirik Rong Puluh Ewu


duh kakang dolanan wadon
kien kakang wis jarang ketunggon
apa kula uwis blesak
di pandenge uwis blenak hoo
wis bli pernah nganggo bedak

ingeta lagi kula masih prawan
bengen kakang ning kula kedanan
kien repot ngurus anak
nganggo dandan bli kecebak hoo
dudu saking kula blesak

yen pengen rabine ayu
mai blanja aja rong puluh ewu haa

sing endi nggo tuku boreh
isi kantong langka kertas langka receh

ingeta lagi kula masih prawan
bengen kakang ning kula kedanan
kien repot ngurus anak
nganggo dandan bli kecebak hoo
dudu saking kula blesak

===INTRO===

yen pengen rabine ayu
mai blanja aja rong puluh ewu haa

sing endi nggo tuku boreh
isi kantong langka kertas langka receh

ingeta lagi kula masih prawan
bengen kakang ning kula kedanan
kien repot ngurus anak
nganggo dandan bli kecebak hoo
dudu saking kula blesak

===INTRO===

yen pengen rabine ayu
mai blanja aja rong puluh ewu haa

sing endi nggo tuku boreh
isi kantong langka kertas langka receh

ingeta lagi kula masih prawan
bengen kakang ning kula kedanan
kien repot ngurus anak
nganggo dandan bli kecebak hoo
dudu saking kula blesak

===INTRO===

yen pengen rabine ayu
mai blanja aja rong puluh ewu haa

sing endi nggo tuku boreh
isi kantong langka kertas langka receh

ingeta lagi kula masih prawan
bengen kakang ning kula kedanan
kien repot ngurus anak
nganggo dandan bli kecebak hoo
dudu saking kula blesak

duh kakang dolanan wadon
kien kakang wis jarang ketunggon
apa kula uwis blesak
di pandenge uwis blenak hoo
wis bli pernah nganggo bedak

Baca Juga : Lirik Lagu Dian Anic - Disawani