Lirik Lagu Pacarku Di Rabi Wong Liyo - Nella Kharisma

Lirik Lagu Pacarku Di Rabi Wong Liyo - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Pacarku Dirabi Wong Liyo


Title : Pacarku Di Rabi Wong Liyo
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Koming
Album : Virgo Musik Vol. 2
Label : DSA Record

Lirik Pacarku Di Rabi Wong Liyo


pait roso kopi ra sepait atiku
nyawang kowe mbojo tapine ra karo aku
nyesek dodo iki nyakseni kowe rabi
limang tahun yen pacaran tibane ra biso nduweni

===INTRO===

enak wedang wedangan
ra ngerti larange gulo
penak yen gandengan
ra mikir atiku loro

rino wengi tak angen
kowe seng bakal tak rabi
tresno wes tenanan
tibo ra biso nduweni

sumpah mati atiku loro
pacarku di rabi wong liyo
rasane aku ra percoyo
tiwas kowe tak sayang sayang
tibo tresnomu melayang

pait roso kopi ra sepait atiku
nyawang kowe mbojo tapine ra karo aku
nyesek dodo iki nyakseni kowe rabi
limang tahun yen pacaran
tibane ra biso nduweni

===INTRO===

enak wedang wedangan
ra ngerti larange gulo
penak yen gandengan
ra mikir atiku loro

rino wengi tak angen
kowe seng bakal tak rabi
tresno wes tenanan
tibo ra biso nduweni

enak wedang wedangan
ra ngerti larange gulo
penak yen gandengan
ra mikir atiku loro

rino wengi tak angen
kowe seng bakal tak rabi
tresno wes tenanan
tibo ra biso nduweni

sumpah mati atiku loro
pacarku di rabi wong liyo
rasane aku ra percoyo
tiwas kowe tak sayang sayang
tibo tresnomu melayang

pait roso kopi ra sepait atiku
nyawang kowe mbojo tapine ra karo aku
sayangku

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Putusen Isun