Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Guyon Waton

Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Guyon Waton

Lirik GuyonWaton - Mundur Alon Alon


Title : Mundur Alon Alon
Artist : Ilux (Guyonwaton Version)
Songwriter : Ilux
Distribution : Ilux

Lirik Mundur Alon Alon


aku ngalah
dudu mergo aku wes ra sayang
aku mundur
dudu mergo tresnoku wes ilang

nanging aku iki ngerteni
yen dirimu lebih sayang arek kae

aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung di goleki pas atimu perih

aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung dibutuhno pas atimu loro

aku ngalah
dudu mergo aku wes ra sayang
aku mundur
dudu mergo tresnoku wes ilang

nanging aku iki ngerteni
yen dirimu lebih sayang arek kae

aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung di goleki pas atimu perih

aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung dibutuhno pas atimu loro

Baca Juga : Lirik Lagu GuyonWaton - Paite Janji