Lirik Renika Putri - Mendung Ra Udan


Title : Mendung Ora Udan
Artist : Renika Putri
Songwriter : Ines Inesta
Label : Mega Record

Lirik Mendung Ora Udan


kebangeten nasibku
kowe tego ninggal aku
opoto salahku opoto dosaku
nyekso batinku

opo kowe ra kelingan
naliko sesandingan
kowe tego ngelian
atiku loro mergo kelangan

opo kowe ra kelingan
naliko sesandingan
kowe tego ngelian
atiku loro mergo kelangan

koyo grahana metengi atiku
ngenteni cahyane wulan
jerit ing ati keronto ronto mikirne
kowe tego

ati nelongso
janjimu setyo nyatane kowe cidro
koyo mendung ning awang awang
kesapu angin ra kiro dadi udan

kebangeten nasibku
kowe tego ninggal aku
opoto salahku opoto dosaku
nyekso batinku

opo kowe ra kelingan
naliko sesandingan
kowe tego ngelian
atiku loro mergo kelangan

opo kowe ra kelingan
naliko sesandingan
kowe tego ngelian
atiku loro mergo kelangan

koyo grahana metengi atiku
ngenteni cahyane wulan
jerit ing ati keronto ronto
mikirne kowe tego

ati nelongso
janjimu setyo nyatane kowe cidro
koyo mendung nong awang awang
kesapu angin rakiro dadi udan

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Dele Tempe