Lirik Lagu Mendung Ora Udan - Renika Putri

Lirik Renika Putri - Mendung Ra Udan

Title : Mendung Ora Udan
Artist : Renika Putri
Songwriter : Ines Inesta
Label : Mega Record

Lyrics Mendung Ora Udan

kebangeten nasibku
kowe tego ninggal aku
opoto salahku opoto dosaku
nyekso batinku

opo kowe ra kelingan
naliko sesandingan
kowe tego ngelian
atiku loro mergo kelangan

opo kowe ra kelingan
naliko sesandingan
kowe tego ngelian
atiku loro mergo kelangan

koyo grahana metengi atiku
ngenteni cahyane wulan
jerit ing ati keronto ronto mikirne
kowe tego

ati nelongso
janjimu setyo nyatane kowe cidro
koyo mendung ning awang awang
kesapu angin ra kiro dadi udan

kebangeten nasibku
kowe tego ninggal aku
opoto salahku opoto dosaku
nyekso batinku

opo kowe ra kelingan
naliko sesandingan
kowe tego ngelian
atiku loro mergo kelangan

opo kowe ra kelingan
naliko sesandingan
kowe tego ngelian
atiku loro mergo kelangan

koyo grahana metengi atiku
ngenteni cahyane wulan
jerit ing ati keronto ronto
mikirne kowe tego

ati nelongso
janjimu setyo nyatane kowe cidro
koyo mendung nong awang awang
kesapu angin rakiro dadi udan
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.