Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji - Denny Caknan

Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji - Denny Caknan

Lirik Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji


Title : Kartonyono Medot Janji
Artist : Denny Caknan
Songwriter : Denny Caknan
Label : Duta Gramedia

Lirik Kartonyono Medot Janji


kok kebangeten men
sambat belas ra ono perhatian
jelas ku butuh atimu
ku butuh awakmu
kok kebangeten men

loro ati iki
tambarno karo tak nggo latihan
sok nek wis oleh gantimu
wes ra kajok aku
mergo wis tau
wis tau jeru

mbiyen aku jek betah
suwe suwe wegah
nuruti kekarepanmu
sansoyo bubrah

mbiyen wis tak wanti wanti
ojo ngasi lali
tapi kenyataanya pergi

kartonyono ning ngawi medot janjimu
ambruk cagak ku nuruti angan anganmu
sak kabehane wis tak turuti
tapi malah mblenjani

budalo malah tak duduhi dalane
metu kono belok kiri lurus wae
ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
tambah mbebani

===INTRO===

mbiyen aku jek betah
suwe suwe wegah
nuruti kekarepanmu
sansoyo bubrah

mbiyen wis tak wanti wanti
ojo sampe lali
tapi kenyataanya pergi

kartonyono ning ngawi medot janjimu
ambruk cagak ku nuruti angan anganmu
sak kabehane wis tak turuti
tapi malah mblenjani

budalo malah tak duduhi dalane
metu kono belok kiri lurus wae
ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
tambah mbebani

Baca Juga : Lirik Lagu Arif Kurniawan - Dalan Ceritoku