Lirik Lagu Kakean Harapan - Jihan Audy

Lirik Lagu Kakean Harapan - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Kakean Harapan


Title : Kakean Harapan
Artist : Jihan Audy
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Sakuranada

Lirik Kakean Harapan


opo kurang anggonku sayang
tresnomu saikine mblendrang
aku mung terimo harapan
yen ra gelem rabi yo wis monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
amung sik kakean harapan
tak golek sing endang mantenan
kowe tak undang iso melu jagongan

iki tresno sak tenane uwis tak gawe tenanan
mergo tresno iki udu amung bajakan
amung di dol obralan
lan tresno pindah rono rene koyo kos kosan

nanging kahanane janjimu amung ngambang
tresno anggonku ngenteni janji yen bakal mantenan
mending ngenteni bis
timbang ngenteni harapan

ngenteni kowe kakean harapan
yo wis mending saiki dada sayang

opo kurang anggonku sayang
tresnomu saikine mblendrang
aku mung terimo harapan
yen ra gelem rabi yo wis monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
amung sik kakean harapan
tak golek sing endang mantenan
kowe tak undang iso melu jagongan

===INTRO===

iki tresno sak tenane uwis tak gawe tenanan
mergo tresno iki udu amung bajakan
amung di dol obralan
lan tresno pindah rono rene koyo kos kosan

nanging kahanane janjimu amung ngambang
tresno anggonku ngenteni janji yen bakal mantenan
mending ngenteni bis
timbang ngenteni harapan

ngenteni kowe kakean harapan
yo wis mending saiki dada sayang

opo kurang anggonku sayang
tresnomu saikine mblendrang
aku mung terimo harapan
yen ra gelem rabi yo wis monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
amung sik kakean harapan
tak golek sing endang mantenan
kowe tak undang iso melu jagongan

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Rohman Ya Rohman