Lirik Lagu Kadung Jeru - Nella Kharisma Ft. Heri DN

Lirik Lagu "Kadung Jeru" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Daru (Ndarboy Genk) & Hendra kumbara. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kadung Jeru - Nella Kharisma Ft. Heri DN

Lirik Nella Kharisma Ft. Heri DN - Kadung Jeru


Title : Kadung Jeru
Artist : Nella Kharisma & Heri DN
Songwriter : Daru (Ndarboy Genk) & Hendra kumbara
Album : Single
Label : Milady Record

Lirik Kadung Jeru


aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane
aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske
yen meh balek mbek kae

pancen dudu jodohku
senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih bagus

===INTRO===

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane
aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske
yen meh balek mbek kae

pancen dudu jodohku
senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih bagus

dek kowe ojo nesu
pangapurane aku
durung nganti iso buka atiku

pancen bener kandamu
iki pancen salahku
mugo mugo ora dadi gelamu

pancen dudu dalane
aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske
yen meh balek mbek kae

pancen dudu jodohku
senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih bagus

pancen dudu dalane
aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske
yen meh balek mbek kae

pancen dudu jodohku
senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih bagus

senadyan kowe ra bagus
aku wis kadung jeru

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Rintihan Hidup