Lirik Jihan Audy - Dele Tempe


Title : Dele Tempe
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Ines Inesta
Label : Mega Record

Lirik Dele Tempe


tak lali lali
aku soyo kelingan
tak eman eman
jebule aku ra keduman

kowe sing tak sayang
kowe tego ngeliyo
janjimu kyo mendung
di tunggu..ora sido udan

omonganmu koyo tahu ora biso di gugu
gawe gelo roso ning atiku
janjimu koyo tape ora ono nyatane
isuk dele sore wes dadi tempe

tak lali lali
aku soyo kelingan
tak eman eman
jebule aku ra keduman

kowe sing tak sayang
kowe tego ngeliyo
janjimu kyo mendung
di tunggu ora sido udan

omonganmu koyo tahu ora biso di gugu
gawe gelo roso ning atiku
janjimu koyo tape ora ono nyatane
isuk dele sore wes dadi tempe

tak lali lali
aku soyo kelingan
tak eman eman
jebule aku ra keduman

kowe sing tak sayang
kowe tego ngeliyo
janjimu kyo mendung
di tunggu ora sido udan

tak lali lali
aku soyo kelingan
tak eman eman
jebule aku ra keduman

kowe sing tak sayang
kowe tego ngeliyo
janjimu kyo mendung
di tunggu ora sido udan

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Kakean Harapan