Lirik Lagu Dadio Lintang - Nonna 3in1

Lirik Lagu Dadio Lintang - Nonna 3in1

Lirik Nonna 3in1 - Dadio Lintang


Title : Dadio Lintang
Artist : Nonna 3in1
Songwriter : Ilux
Label : BW Record

Lirik Dadio Lintang


isun lan riko sing mungkin dadi siji
mung biso nyawang tapi sing biso nduweni
sun cubo terimo takdir hang kuoso
masio ati nelongso

isun lan riko sing bakal dadi siji
mung biso ngangen tapi sing biso ndampingi
sun cubo ikhlasno riko hang sun pujo
dadi duwene wong liyo

dadio lintang ring nduwuran
myakne gampang sun deleng lan sun sawang
ngobati ati iki, isun sing biso nduweni riko

dadio lintang ring duwuran
myakne gampang sun deleng lan sun sawang
bungae ati iki, isun sing biso ngrumati

Baca Juga : Lirik Lagu Nonna 3in1 - Tuman (Wes Mati)