Lirik Lagu Cukup Aku Wae - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Cukup Aku Wae" dari Nella Kharisma. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo jawa baru 2019. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Cukup Aku Wae - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Cukup Aku Wae


Title : Cukup Aku Wae
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : -
Label : Opera Swara Genta

Lirik Cukup Aku Wae


opo aku kudu lilo
senajan abot neng njero dodo
aku weruh koe mlaku ro wong liyo
atiku keronto ronto

opo iki cen dalane
aku ro koe pancen du jodone
mungkin wes takdire, gusti wes ndalakke
nyiapke ganti sing nyoto tresnane

ra tak tangisi yen pancen koe pengen ngene
cukop aku wae sing ngrsakke
ojo mbaleni nglarani ati sing tresno koe
lelakon urip ono balesanne

kabeh ati ndue roso
bakal kesikso yen di gawe loro
nyawang sing di tresno
nglanggati wong liyo
bubrah kahanan ati trimo lunggo

opo iki cen dalane
aku ro koe pancen du jodone
mungkin wes takdire, gusti wes ndalakke
nyiapke ganti sing nyoto tresnane

ra tak tangisi yen pancen koe pengen ngene
cukop aku wae sing ngrsakke
ojo mbaleni nglarani ati sing tresno koe
lelakon urip ono balesanne

ra tak tangisi yen pancen koe pengen ngene
cukop aku wae sing ngrsakke
ojo mbaleni nglarani ati sing tresno koe
lelakon urip ono balesane

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Ketika Cinta Menangis