Lirik Lagu Jenny Galaxy - Wedi Turu Dewe

Lirik Lagu Jenny Galaxy - Wedi Turu Dewe

Lirik Wedi Turu Dhewe - Jenny Galaxy


Title : Wedi Turu Dewe
Artist : Jenny Galaxy
Songwriter : Wawan
Label : HDR Record

Lyrics Wedi Turu Dewe


wes bosen macari awakmu
wes towok ngambungi pipimu
seiring berjalan waktu
saiki kowe dadi bojoku

maklum kerjomu serabutan
buruh nyopir penting iso mangan
ora jarang aku di tinggal
luar kota yen oleh carteran

iki seng tak benci
kowe kudu adoh karo aku
iki seng tak benci
arep mapan turu gak ono sliramu

sedino ae kok tinggalke
rasane koyo setahun wae
wes ojo lungo suwe suwe
aku wedi yen wes turu dewe

---INTRO---

wis bosen macari awakmu
wis towok ngambungi pipimu
seiring berjalan waktu
saiki kowe dadi bojoku

maklum kerjomu serabutan
buruh nyopir penting iso mangan
ora jarang aku di tinggal
luar kota yen oleh jarteran

iki seh tak benci
kowe kudu adoh karo aku
iki seh tak benci
arep mapan turu gak ono sliramu

sedino wae kok tinggalke
rasane koyo setahun wae
wes ojo lungo suwe suwe
aku wedi yen wis turu dewe

Baca Juga : Lirik Lagu Tutup Cerito - Jenny