Lirik Lagu Singget - Nella Kharisma

Lirik Lagu Singget - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Singget


Title : Singget
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : -
Album : Mencla Mencle
Label : Opera Swara Genta

Lirik Singget


di rewangi malah nyeneni
mbesengut koyo ulere geni
mben weruh aku
kowe enenge mung mecucu

jane piye kuwi karepmu
maune sambat nyeluki aku
wis di parani
kowe malah nyingkiri

ampun mekaten yen taseh remen
urip bebrayan sak omah meneng menengan
meniko ati sanes kos kosan
urip sak kandang ning ati singget singgetan

piyatun kakung cagake wuwung
tak enteni kowe kuwi ndang ucul tembung
sing wijaksono enggal ngendiko
kowe kuwi ojo mung tansah gawe gelo

#Rap
nduwe lambe kuwi yo kanggo muni
guno kanggo ngandani guno kanggo ngapiki
becik salah sing endi kudune di critani
ojo mung kanggo ngopi ojo kanggo ngrasani

petan petan neng dalan mung entuk kasengsaran
dadine mung mudal madol di rasani ngalor ngidul
becik dadi wong bloko crito opo sing ono
uripe mesti mulyo matine mlebu suargo

di rewangi malah nyeneni
mbesengut koyo ulere geni
mben weruh aku
kowe enenge mung mecucu

jane piye kuwi karepmu
maune sambat nyeluki aku
wis di parani
kowe malah nyingkiri

ampun mekaten yen taseh remen
urip bebrayan sak omah meneng menengan
meniko ati sanes kos kosan
urip sak kandang ning ati singget singgetan

piyatun kakung cagake wuwung
tak enteni kowe kuwi ndang ucul tembung
sing wijaksono enggal ngendiko
kowe kuwi ojo mung tansah gawe gelo

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Amergo Sayang