Lirik FDJ Emily Young - Paite Janji


Title : Paite Janji
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Ilux
Label : ARD Management

Lirik Paite Janji


umpomo nangis kuwi iso ngedemne loro dodo
aku bakalan nangis
umpomo kowe roh rasane opo seng tak rasakke
mestine kowe ngerti

ibarate ngombe kopi
roso paite nagihi
paite janjimu
ngelarani ati

sesek rasane sayang
ngelarani ojo ngene carane
aku wes tulus jogo roso tresnoku
malah di gawe tatu di akhir penantianku

===INTRO===

umpomo nangis kuwi iso ngedemne loro dodo
aku bakalan nangis
umpomo kowe roh rasane opo seng tak rasakke
mestine kowe ngerti

ibarate ngombe kopi
roso paite nagihi
paite janjimu
ngelarani ati

sesek rasane sayang
ngelarani ojo ngene carane
aku wes tulus jogo roso tresnoku
malah di gawe tatu di akhir penantianku

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Kelangan