Lirik Lagu Nutupi Laraku - Intan Rahma

Lirik Lagu Nutupi Laraku - Intan Rahma

Lirik Intan Rahma - Nutupi Laraku


Title : Nutupi Laraku
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Danangdanzt
Label : Danangdanzt Music Production

Lirik Nutupi Laraku


iseh kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sak jane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
nutupi laraku

soyo adoh mung gawe ragu
opo isoh yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo
ning atiku sing rung kulino

terus sabar aku uwes tau
mangan ati kui mbendinaku
cobo ngertio sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
ati rasane loro
aku trimo aku pengen pamit lungo

mungkin wis ra ono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo
kowe ngapusi aku
gawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Udan Janji