Lirik Jihan Audy - Kurang Piknik


Title : Kurang Piknik
Artist : Jihan Audy
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Global Musik Era Digital

Lirik Kurang Piknik


mergane kurang piknik
dadine gampang panik
ojo mung gampang ngersulo
cemburumu mung salah tompo

mergane kurang piknik
dadine gampang panik
mbok digawe mesra tresno
lungguh jejer manis, ayem ning dodo

jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu
mung dolan karo konco mbok tuduh aku selingkuh
yen dolan metu ra tau bener neng ngarepmu
gampang cemburu, wedi kecantol alesanmu

mbok disetel kalem, koe ojo gampang nesu
ndang ngopi disek, ditenangne atimu
ben ora gampang panik, ojo digas mikirmu
ngene oleh’e kurang piknik awakmu

mergane kurang piknik
dadine gampang panik
ojo mung gampang ngersulo
cemburumu mung salah tompo

mergane kurang piknik
dadine gampang panik
mbok digawe mesra tresno
lungguh jejer manis, ayem ning dodo

jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu
mung dolan karo konco mbok tuduh aku selingkuh
yen dolan metu ra tau bener neng ngarepmu
gampang cemburu, wedi kecantol alesanmu

mbok disetel kalem, koe ojo gampang nesu
ndang ngopi disek, ditenangne atimu
ben ora gampang panik, ojo digas mikirmu
ngene oleh’e kurang piknik awakmu

mergane kurang piknik
dadine gampang panik
ojo mung gampang ngersulo
cemburumu mung salah tompo

mergane kurang piknik
dadine gampang panik
mbok digawe mesra tresno
lungguh jejer manis, ayem ning dodo

mergane kurang piknik
dadine gampang panik
ojo mung gampang ngersulo
cemburumu mung salah tompo

mergane kurang piknik
dadine gampang panik
mbok digawe mesra tresno
lungguh jejer manis, ayem ning dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Konco Roso Sedulur