Lirik Lagu Kepalang Restu - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kepalang Restu - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kepalang Restu


Title : Kepalang Restu
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Zulfikar
Label : Pelita Utama

Lirik Kepalang Restu


mung liwat angin
tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuone
ora biso tak tuku

patang tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang
ra kroso tali katresnanku
karo kowe wis sakmene

langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angin tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak gugu
tanganku ra biso maneh nggandeng tangane
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

===INTRO===

patang tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang
ra kroso tali katresnanku
karo kowe wis sakmene

langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angin tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak gugu
tanganku ra biso maneh nggandeng tangane
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

mung liwat angin tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak gugu
tanganku ra biso maneh nggandeng tangane
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Bingung