Lirik Nella Kharisma - Kawin Mlayu (Kawin Lari)


Title : Kawin Mlayu
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Koming
Label : DSA Record

Lirik Kawin Mlayu


nadyan ra oleh restu
aku marang wong tuoku
tak terjangane tak gandolane
kowe sayangku

lilo tak tinggal omah
menyang karo sliramu
senajan mengko paito urip
panggah tak lakoni

kahanane mekso aku kawin mlayu
mergo sakiki ra jamane siti nurbaya
ati kadung sayang ati kadung tresno
di cegah ra bakal ilang roso asmoro

===INTRO===

nadyan ra oleh restu
aku marang wong tuoku
tak terjangane tak gandolane
kowe sayangku

lilo tak tinggal omah
menyang karo sliramu
senajan mengko paito urip
panggah tak lakoni

kahanane mekso aku kawin mlayu
mergo sakiki ra jamane siti nurbaya
ati kadung sayang ati kadung tresno
di cegah ra bakal ilang roso asmoro

Ati kadung sayang
ati kadung tresno
Di cegah ra bakal ilang
roso asmoro

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar