Lirik Lagu Gusti Ora Sare - Nella Kharisma


Lirik Nella Kharisma - Gusti Ora Sare


Title : Gusti Ora Sare
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Didi Kempot
Label : DSA Record

Lirik Gusti Ora Sare


bejo ciloko soro lan mukti
wis ginaris kang dumadi
loro ati iki kowe sing natoni
ben tak tompo lelakon iki

gusti ra sare tansah ngulatke
tutukno anggonmu ngece
ati seje lambe sing kok ucapake
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare
ngerti sak kabehe
gusti ora sare
ngerti sak nyatane

sing salah aku opo kowe
sing salah aku opo kowe

gusti ra sare tansah ngulatke
tutukno anggonmu ngece
ati seje lambe sing kok ucapake
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare
ngerti sak kabehe
gusti ora sare
ngerti sak nyatane

gusti ora sare
ngerti sak kabehe
gusti ora sare
ngerti sak nyatane

sing salah aku opo kowe
sing salah aku opo kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kisah Kasih Di Sekolah

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.