Lirik Lagu Ajur Mumur - Jihan Audy

Lirik Lagu Ajur Mumur - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Ajur Mumur


Title : Ajur Mumur
Artist : Jihan Audy
Songwriter : S. Yuda
Music : Marina
Label : Perdana Record

Lirik Ajur Mumur


ngertio karepku
opo sing karepno
nuruti awakmu
gelone atiku

jebule kok ngene
aku mbok dadekke
boneka winnie the pooh
nyatane kowe selingkuh

sapi songo wedus limo tak korbanke
gawe tuku klambi dasi sak celonone
jebule awakku
mung di manfaatke

jarene tresno ra ono wadon liyo
jarene sayang mung gawe dolanan
jarene tresno ra ono wadon liyo
nyatane aku mbok gawe gendak'an

ajur tenanan
entek entekan
nganti saiki aku koyo wong edan

#rap
opo sing mbok karepke
opo kowe nggandoli
roso sayangmu tenanan
nyatane awakmu ra kuat iman
opo kowe mbicik'i
nek nyatane aku mbok ploroti
opo kowe gak loro
seloro iki

===INTRO===

jebule kok ngene
aku mbok dadekke
boneka winnie the pooh
nyatane kowe selingkuh

sapi songo wedus limo tak korbanke
gawe tuku klambi dasi sak celonone
jebule awakku
mung di manfaatke

jarene tresno ra ono wadon liyo
jarene sayang mung gawe dolanan
jarene tresno ra ono wadon liyo
nyatane aku mbok gawe gendak'an

ajur tenanan
entek entekan
nganti saiki aku koyo wong edan
nganti saiki aku koyo wong edan

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Kurang Piknik