Lirik Lagu Isun Dudu Malaikat - Lintang Piscesa


Lirik Lagu Isun Dudu Malaikat - Lintang Piscesa

Lirik Lintang Piscesa - Isun Dudu Malaikat


Title : Isun Dudu Malaikat
Artist : Lintang Piscesa
Songwriter : Mas Wawan
Label : Prima Pro

Isun Dudu Malaikat Lyrics


kadung saiki wowo
wis soyo blarak dadi geni
ojo nyalahno sopo
hang bengen nggarai

isun dudu malaikat
hang sing tau ono salahe
wis cukup isun sambat
saiki pungkase

segoro ono surute
sun sabar ono watese

tahunan isun mecah watu nong atin riko
malah isun dewek hang loro
wis cukup sepisan pindo sun kalahno batin
riko magih gedigu baen

welas riko sing wutoh maning

---INTRO---

kadung saiki wowo
wis soyo blarak dadi geni
ojo nyalahno sopo
hang bengen nggarai

isun dudu malaikat
hang sing tau ono salahe
wis cukup isun sambat
saiki pungkase

segoro ono surute
sun sabar ono watese

tahunan isun mecah watu nong atin riko
malah isun dewek hang loro
wis cukup sepisan pindo sun kalahno batin
riko magih gedigu baen

tahunan isun mecah watu nong atin riko
malah isun dewek hang loro
wis cukup sepisan pindo sun kalahno batin
riko magih gedigu baen

welas riko sing wutoh maning
welas riko sing wutoh maning

Baca Juga : Lirik Lagu Dibuang Sayang - Lintang Piscesa