Lirik Lagu Inez Tinensia - Mung Konco


Lirik Lagu Inez Tinensia - Mung Konco

Lirik Mung Konco - Inez Tinenzia


Title : Mung Konco
Artist : Inez Tinensia
Songwriter : Wawan
Label : HDR Record

Lyrics Mung Konco


wes bola bali kowe tak omongi
ojo duwe tresno neng ati
aku ki gor biso mung dadi kancamu
ora ono tresno neng atiku

yen koyo ngene sopo mbok salahke
atiku wes ono sing nduwe
nadyan aku ngerti cidrone atimu
luwih apik nglalekke aku

aku ora duwe niat nglarani atimu
mestine kowe ngerti neng aku
opo sing kudu tak jawab yen wis ngene iki
tak suwun kowe nggedekne ati

yen koyo ngene sopo mbok salahke
atiku wes ono sing nduwe
nadyan aku ngerti cidrone atimu
luweh apek nglalekke aku

---INTRO---

aku ora duwe niat nglarani atimu
mestine kowe ngerti neng aku
opo sing kudu tak jawab yen wis ngene iki
tak suwun kowe nggedekne ati

aku ora duwe niat nglarani atimu
mestine kowe ngerti neng aku
opo sing kudu tak jawab yen wis ngene iki
tak suwun kowe nggedekne ati

Baca Juga : Lirik Lagu Panjer Rino - Inez Tinensia