Lirik Lagu Undangan Nyasar - Nella Kharisma

Lirik Lagu Undangan Nyasar - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Undangan Nyasar


Title : Undangan Nyasar
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Bayu G2B
Album : OM. Sakha 3
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Undangan Nyasar


ati iki ambyar sakwise krungu kabar
ono layang undangan nyasar
jebul mantene pacar

ibarat nandur pari tukule suket teki
ket biyen aku sing ngeragati
malah wong liyo sing mbok jak rabi

roso getun mesti tibo neng mburi
arep tak pikir keri nanging ngganjel ning ati
nahan tangis banyu moto tetep mili
nyawang kore karo wong liyo rabi

iki sing jaremu tresno tekan mati
ngongkon aku setyo malah kowe sing mblenjani
ibarat mangan telo sing didol sewu siji
ketoke mareki eh jebul malah nyereti

sabar keloro-loro yen ra sabar tambah bongko
tiwas wes setyo ngenteni malah ditinggal rabi
tresnoku wes kadung jeru, ora gampang ditiru
asli seko atiku

ati iki ambyar sakwise krungu kabar
ono layang undangan nyasar, jebul mantene pacar
ibarat nandur pari tukule suket teki
ket biyen aku sing ngeragati
malah wong liyo sing mbok jak rabi

opo ra kelingan pas iseh jaman semono
kowe tak ragati nganti sak enteke bondo
demi sliramu aku lilo urip rekoso
e jebul endinge kowe disanding wong liyo

aku kudu piye yen wes ngene iki
koe seng tak perjuangke malah ninggal rabi
moco undanganmu wes ngremoke ati
opo meneh mbok kon jagongi

sabar keloro-loro yen ra sabar tambah bongko
tiwas wes setyo ngenteni malah ditinggal rabi
tresnoku wes kadung jeru, ora gampang ditiru
asli seko atiku

ati iki ambyar sakwise krungu kabar
ono layang undangan nyasar
jebul mantene pacar

ibarat nandur pari tukule suket teki
ket biyen aku sing ngeragati
malah wong liyo sing mbok jak rabi

ati iki ambyar sakwise krungu kabar
ono layang undangan nyasar
jebul mantene pacar

ibarat nandur pari tukule suket teki
ket biyen aku sing ngeragati
malah wong liyo sing mbok jak rabi

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Semakin Cinta