Lirik FDJ Emily Young - Tuman


Title : Tuman
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Gopy
Label : ARD Management

Lirik Tuman


basan wes kadong cinta
jebule bocahe ora
tuman...... tuman...

bendino di gawani
tapi ra gelem ngerabi
tuman... tuman....

alasan gong siap mbojo
sek gong oleh rowong tuwo
siasat ngelesmu kate mlekoto
bendino wes tak wa ni
tapi ragelem mbalesi
kesel ngrasakke sampek aku prustasi

alasan gong siap mbojo
sek gong oleh rowong tuwo
siasat ngelesmu kate mlekoto
bendino wes tak wa ni
tapi ragelem mbalesi
kesel ngrasakke aku sampek prustasi

tuman.. tuma.. tuman.. tuman..
tuman.. tuman.. tuman..
tuman.. tuma.. tuman.. tuman..
tuman.. tuman.. tuman..
dasar kau tuman...

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Wangi