Lirik Lagu Teman Rasa Kencan - Nella Kharisma

Lirik Lagu Teman Rasa Kencan - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Teman Rasa Kencan


Title : Teman Rasa Kencan
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Pupp Pupp Welly
Album : Star Nada Masuk Pak Eko
Label : DD STAR Record

Lirik Teman Rasa Kencan


aku udu opo opo neng njero atimu
konco mesra opo maneh konco turu
mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
aku spaneng kowe malah ngguya ngguyu

tak trimo opo sing mok karepake
kowe karo aku pancen wes dudu jodone
aku punya sayang kau anggap aku teman
ternyata cintaku bertepuk sebelah tangan

aku punya rindu kau campakkan hatiku
aku punya sayang engkau sia siakan
atiku kadung wes sayang
banyak ku berkorban endinge engkau tinggalkan

aku udu opo opo neng njero atimu
konco mesra opo maneh konco turu
mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
aku spaneng kowe malah ngguya ngguyu

tak trimo opo sing mok karepake
kowe karo aku pancen wes dudu jodone
aku punya sayang kau anggap aku teman
ternyata cintaku bertepuk sebelah tangan

aku punya rindu kau campakkan hatiku
aku punya sayang engkau sia siakan
atiku kadung wes terlanjur sayang
banyak ku berkorban endinge engkau tinggalkan

aku udu opo opo neng njero atimu
konco mesra opo maneh konco turu
mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
aku spaneng kowe malah ngguya ngguyu

aku udu opo opo neng njero atimu
konco mesra opo maneh konco turu
mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
aku spaneng kowe malah ngguya ngguyu

oh biasa hidupku tanpa dirimu

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Jangan Nget Ngetan