Lirik Via Vallen - Pamer Bojo


Title : Pamer Bojo
Artist : Via Vallen
Songwriter : Didi Kempot
Label : Viva Management

Lirik Pamer Bojo


koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti sprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing nang njero kamar
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti sprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing nang njero kamar
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Nona Manis