Lirik Jihan Audy - Ngomong Apik Apik


Title : Ngomong Apik Apik
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Wawan Dapoer
Label : Mega Record

Lirik Ngomong Apik Apik


paran baen hang dijaluk
yo wis isun turuti
akeh hang riko karep
yo wis isun lakoni

sak mendi seh gedine dunyo
nong pikir riko
kadung mulo sing tau cukup
nafsu ring dodo

mestine welas ning ati biso ndudui dalan
dudu malah gawe riko suyo lali lalian
dumeh mergo isun hang welas riko gampangno
suwi-suwi perih nong batin hang isun roso

isun ngomong apik apik
nawi sing biso maning ngaboti riko
paribasan isun tau
ono salah luput nong riko, njaluk sepuro

nawi mulo wis dalane, cukup semene
hoo ooo ooo ooo cukup semene

mestine welas ning ati biso ndudui dalan
dudu malah gawe riko suyo lali lalian
dumeh mergo isun hang welas riko gampangno
suwi-suwi perih nong batin hang isun roso

isun ngomong apik apik
nawi sing biso maning ngaboti riko
paribasan isun tau
ono salah luput nong riko, njaluk sepuro

nawi mulo wis dalane, cukup semene
hoo ooo ooo ooo cukup semene

isun ngomong apik apik
nawi sing biso maning ngaboti riko
paribasan isun tau
ono salah luput nong riko, njaluk sepuro

nawi mulo wis dalane, cukup semene
hoo ooo ooo ooo cukup semene

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Sun Sayang