Lirik Reny Farida - Ngelamun


Title : Ngelamun
Artist : Reny Farida
Songwriter : Abdul Hadi
Album : Best Reny Farida "Sewates Konco"
Label : Aneka Safari Records

Lirik Ngelamun


bengi iki samar sunare ulan
ketutup ambi lakune mego
nono roso ugo nono suworo
kepati ring sepine jalmo

semono ugo petenge batin iki
nyerintungi sing raino bengi
riko dadi lamunan .. eman ..
riko dadi pikiran .. eman ..

sing ono welas hang suci
mung riko hang sun welasi
sing ono taline roso
mung riko hang sun karepno

sun angen angen
sun anti anti

===INTRO===

semono ugo petenge batin iki
nyerintungi sing raino bengi
riko dadi lamunan .. eman ..
riko dadi pikiran .. eman ..

sing ono welas hang suci
mung riko hang sun welasi
sing ono taline roso
mung riko hang sun karepno

sun angen angen
sun anti anti

===INTRO===

sing ono welas hang suci
mung riko hang sun welasi
sing ono taline roso
mung riko hang sun karepno

sun angen angen
sun anti anti

Baca Juga : Lirik Lagu Reny Farida - Gandrung Blambangan