Lirik Syahiba Saufa - Gerajagan Banyuwangi


Title : Gerajagan Banyuwangi
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : -
Label : Samudra Record

Lirik Gerajagan Banyuwangi


gerajagan banyuwangi
saben dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan geredhoan
nggredhoni ombak playonan
lanang wadon uber-uberan

gandheng tangan nong pinggiran
pinggir pesisir geragajan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng
sir-siran ambi gandhangan
gending asli banyuwangian

gerajagan banyuwangi
saben dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan geredhoan
nggredhoni ombak playonan
lanang wadon uber-uberan

gandheng tangan nong pinggiran
pinggir pesisir geragajan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng
sir-siran ambi gandhangan
gending asli banyuwangian

gerajagan banyuwangi
saben dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ketunu