Lirik Lagu Wegah Kelangan 3 - Jihan Audy


Lirik Lagu Wegah Kelangan 3 - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Wegah Kelangan 3


Title : Wegah Kelangan 3
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Ichwan Matsya
Label : Global Musik Era Digital

Lirik Wegah Kelangan 3


mbiyen nate ono crito aku lan kowe
ibarat lintang rembulan takkan terpisahkan
madep mantep rep bebrayan
tresnoku gede kalih sampean

saiki critone bedo kowe ngrabi wong liyo
milih tresno luwih mulyo dawuhe wong tuwo
nanging aku kudu nrimo senajan batinku iki iseh sayang

kahanan iki medot katresnan
kahanan alasanmu kanggo ngeliyan
opo pancen wis takdire dadi wong ra nduwe senajan wegah kelangan

katresnan kurang opo aku sayang
katresnan saiki dadi kenangan
opo pancen wis takdire senajan batinku iki iseh sayang
katresnan

kowe mbiyen janji ora bakal ninggalke awakku
nanging nyatane kabeh kuwi amung lamis lambemu,
aku kudu iso nrimo tak jembarne atiku sabar nganti keloro
mugo kowe mulyo ro wong liyo, langgeng bebrayanan, senajan atiku iseh sayang,
nanging aku kudu iso nrimo kabeh kasunyatan

saiki critone bedo kowe ngrabi wong liyo
milih tresno luwih mulyo dawuhe wong tuwo
nanging aku kudu nrimo senajan batinku iki iseh sayang

kahanan iki medot katresnan
kahanan alasanmu kanggo ngeliyan
opo pancen wis takdire dadi wong ra nduwe senajan wegah kelangan

katresnan kurang opo aku sayang
katresnan saiki dadi kenangan
opo pancen wis takdire senajan batinku iki iseh sayang
opo pancen wis takdire dadi wong ra nduwe senajan wegah kelangan
opo pancen wis takdire dadi wong ra nduwe senajan wegah kelangan

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Sayur Kol