Lirik Lagu Wangi - FDJ Emily Young


Lirik Lagu Wangi - FDJ Emily Young

Lirik FDJ Emily Young - Wangi


Title : Wangi
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Gopy
Label : ARD Management

Lirik Wangi


bengen riko wes tau janji
tapi nyatane riko ngapusi
sun sing nyongko bakale loro
tegane riko nggawe batin kesikso

kurang paran isun iki
paran byaen mesti isun lakoni
ugo salah paran sun iki
sampek sampek riko tego nyulayani

bisone isun mung pasrah
bisane isun mung lilo
mugo byaen, mugo riko
tetepo wangi

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Jangan Nget Ngetan