Lirik Dhevy Geranium - Sorote Lintang


Title : Sorote Lintang
Artist : Dhevy Geranium
Songwriter : H W Kongko
Album : Reggae Musik Dhevy Geranium
Label : DSA Record

Lirik Sorote Lintang


ning ngisor barise lintang
ngematke roso ning ati
tresnamu kangenmu
ra ono gantine

tak titepke sorote lintang
janjiku ning njero ati
esemmu guyumu
ra ono ijole

amung pengen nresnani
pengen iso nduweni
selawase saktekane pati
amung pengen ngancani
tansah iso nyenengne
sliramu siji seng taktresnani

janji seng suci iki
taktitipke sorote
lintang jejer ning langit bengi iki
mugo tekan sliramu
janji lan pengenku mugo gusti ngijabahi

ning ngisor barise lintang
ngematke roso ning ati
tresnamu kangenmu
ra ono gantine

tak titepke sorote lintang
janjiku ning njero ati
esemmu guyumu
ra ono ijole

amung pengen nresnani
pengen iso nduweni
selawase saktekane pati
amung pengen ngancani
tansah iso nyenengne
sliramu siji seng taktresnani

janji seng suci iki
tak titipke sorote
lintang jejer ning langit bengi iki
mugo tekan sliramu
janji lan pengenku mugo gusti ngijabahi

ayeme roso ning atiku
yen kowe ugo mbalesi
roso sing podo karo atiku
titipno sorote lintang

ning ngisor barise lintang
ngematke roso ning ati
tresnamu kangenmu
ra ono gantine

tak titepke sorote lintang
janjiku ning njero ati
esemmu guyumu
ra ono ijole

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Wowo Wiwi