Lirik Lagu Kependem - Syahiba


Lirik Lagu Kependem - Syahiba

Lirik Syahiba - Kependem


Title : Kependem
Artist : Syahiba
Songwriter : Subanul Muslimin
Lyric : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Kependem


welas isun kependem
koyo wowo njero sekem
angen sun sing kereken
yo nong riko kang sun angen

sing ono ngeruhi
welas nong njero ati

salah isun mendem roso
sing gancang ngemong nyang riko
serto wis bareng wong liyo
getunono wis percumo

makne wis roso iki
sun simpen sun gowo mati
riko hang isun welasi
uwis ono hang nduweni

isun sing mbales nong riko
mungkin jodone sing ono
lau isun mung biso ndunyo
mugo baen riko senengo

sing ono ngeruhi
welas nong njero ati

salah isun mendem roso
sing gancang ngemong nyang riko
serto wis bareng wong liyo
getunono wis percumo

makne wis roso iki
sun simpen sun gowo mati
riko hang isun welasi
uwis ono hang nduweni

isun sing mbales nong riko
mungkin jodone sing ono
lau isun mung biso ndunyo
mugo baen riko senengo

sing ono ngeruhi
welas nong njero ati

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba - Ojo Sungkan Sungkan