Lirik Lagu Gending Radio - Suliyana


Lirik Lagu Gending Radio - Suliyana

Lirik Suliyana - Gending Radio


Title : Gending Radio
Artist : Suliyana
Songwriter : Faried DS
Label : Aneka Safari Records

Lirik Gending Radio


kerungu gending ning radio
semendal atinisun eling nong riko
kangen hang disidem wong loro
kari tambah nemen keseron dung nyikso

sun kirimi gending iki kanggo riko
mugo riko biso ngerungokno
keneng dinggo tombo roso kangen ning dodo
masio mung liwat suworo

kerungu gending ning radio
semendal atinisun eling nong riko
kangen hang disidem wong loro
kari tambah nemen keseron dung nyikso

sun kirimi gending iki kanggo riko
mugo riko biso ngerungokno
keneng dinggo tombo roso kangen ning dodo
masio mung liwat suworo

isun ngenteni (isun ngeteni) yo sun anteni (yo sun anteni)
dung riko krungu gending iki isun ngenteni
sun kantru kantru (sun kantru kantru) yo mangu mangu (yo mangu mangu)
roso iki wes kadung jeru
sing lego kadung sing ketemu
isun ngeteni riko sun anteni

kerungu gending ning radio
semendal atinisun eling nong riko
kangen hang disidem wong loro
kari tambah nemen keseron dung nyikso

sun kirimi gending iki kanggo riko
mugo riko biso ngerungokno
keneng dinggo tombo roso kangen ning dodo
masio mung liwat suworo haaa

isun ngenteni (isun ngeteni) yo sun anteni (yo sun anteni)
dung riko krungu gending iki isun ngenteni
sun kantru kantru (sun kantru kantru) yo mangu mangu (yo mangu mangu)
roso iki wes kadung jeru
sing lego kadung sing ketemu
isun ngeteni riko sun anteni

opo tah riko sing keroso
dung isun ngenteni
dung isun ngenteni

Baca Juga : Lirik Lagu Suliyana - Nono Artine