Lirik Nella Kharisma - Di Gawe Asyik


Title : Digawe Asik
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Samudra Record

Lirik Digawe Asik


janjine arep dirabi
nganti saiki ra ono bukti
jane lali opo lali
yen ra sido yowes tresnamu tak prei

janjine arep dirabi
malah ngilang nganti saiki
jane kepincut cah endi
yen ra sido rabi yowes tak esemi

aku mung mbok semayani
php yen bakal rabi
mergo tresno kowe tak enteni
tapi engkau yang lupa diri
kecantol wong liyo terus lali

timbang mumet mikir kowe
penak gawe turu wae
njero ngimpi golek liyane
yowes ben kowe tak lalekne
mbok tinggal mlayu tak esemi wae

tak esemi wae
digawe asyik mikir liyane heee

janjine arep dirabi, nganti saiki ra ono bukti
jane lali opo lali, yen ra sido yowes tresnamu tak prei
janjine arep dirabi, malah ngilang nganti saiki
jane kepincut cah endi, yen ra sido rabi yowes tak esemi

aku mung mbok semayani
php yen bakal rabi
mergo tresno kowe tak enteni
tapi engkau yang lupa diri
kecantol wong liyo terus lali

timbang mumet mikir kowe
penak gawe turu wae
njero ngimpi golek liyane
yowes ben kowe tak lalekne
mbok tinggal mlayu tak esemi wae

tak esemi wae
digawe asyik mikir liyane heee

janjine arep dirabi, nganti saiki ra ono bukti
jane lali opo lali, yen ra sido yowes tresnamu tak prei
janjine arep dirabi, malah ngilang nganti saiki
jane kepincut cah endi, yen ra sido rabi yowes tak esemi

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Jomblo Rasa Vanilla