Lirik Nella Kharisma - Dadi Masalah


Title : Dadi Masalah
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Sang Andik
Album : Scorpio Vol. 11
Label : Morena Production

Lirik Dadi Masalah


kowe pernah janji karo aku
ra bakal mblenjani sumpah janji mu
sak iki kowe lali, lali marang janjimu
ninggalke aku seng iseh tresno
dadi masalah

lambe ku seng lames nggawe atimu keiris
pancen kui salahku seng nggawe kowe nanges
tresnoku ora koyo telo
seng jaremu nyereti nggawe loro jroning ati

urepku seng spaneng raono kowe aku kangen
urepku seng spaneng raono kowe aku gendeng
tresnoku ora luntor tak jalok ojo mundur
ojo mbok gawe atiku ajor

lambe ku seng lames nggawe atimu keiris
pancen kui salahku seng nggawe kowe nanges
tresnoku ora koyo telo
seng jaremu nyereti nggawe loro jroning ati

urepku seng spaneng raono kowe aku kangen
urepku seng spaneng raono kowe aku gendeng
tresnoku ora luntor tak jalok ojo mundur
ojo mbok gawe atiku ajor

urepku seng spaneng raono kowe aku kangen
urepku seng spaneng raono kowe aku gendeng
dadi masalah yen kowe ngajak pisah
aku ra pengen tresnoku bubrah

lambe ku seng lames nggawe atimu keiris
pancen kui salahku seng nggawe kowe nanges
tresnoku ora koyo telo
seng jaremu nyereti nggawe loro jroning ati

urepku seng spaneng raono kowe aku kangen
urepku seng spaneng raono kowe aku gendeng
tresnoku ora luntor tak jalok ojo mundur
ojo mbok gawe atiku ajor

urepku seng spaneng raono kowe aku kangen
urepku seng spaneng raono kowe aku gendeng
dadi masalah yen kowe ngajak pisah
aku ra pengen tresnoku bubrah

aku ra pengen urepmu susah

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - 80 Juta