Lirik Lagu Nyulayani Janji - Suliyana

Lirik Lagu Nyulayani Janji - Suliyana

Title : Nyulayani Janji
Artist : Suliyana
Songwriter : Tuki Effendi

Nyulayani Janji Lyrics


ojo riko nyulayani janji
riko hang gawe lorone ati
yo omong riko yo wis sun turuti
kari kari yoro nyulayani

opo riko wes tego temenan
welas isun sing apus apusan
raino bengi yo dadi pikiran
mbrebes mili ati sing karuan

kadung ngomong seru manise
ati loro paran tambane
kadung welas paran tambane
wong welase mung ring abang abang lambe

---INTRO---

ojo riko nyulayani janji
riko hang gawe lorone ati
yo omong riko yo wis sun turuti
kari kari yoro nyulayani

opo riko wes tego temenan
welas isun sing apus apusan
raino bengi yo dadi pikiran
mbrebes mili ati sing karuan

kadung ngomong seru manise
ati loro paran tambane
kadung welas paran tambane
wong welase mung ring abang abang lambe

Baca Juga : Lirik Lagu Nyandang Roso - Suliyana
Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.