Lirik Lagu Wes Ra Jodone - Jihan Audy

Lirik Lagu "Wes Ra Jodone" dari Jihan Audy. Lagu ini di ciptakan oleh Marsono (Boleng). Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Wes Ra Jodone - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Wes Ra Jodone


Title : Wes Ra Jodone
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Marsono (Boleng)
Album : New Single
Label : Milady Record

Lirik Wes Ra Jodone


tak tompo kabeh keputusanmu
yen kuwi dadi karepmu
misah tali tresnoku
gawe tatu atiku

wes garise mung cukup semene
nali tresno karo kowe
lilo kudu tak lilakne
kudu tak trimo mung pancen iki dalane

tak kuatne atiku
senajan remuk batinku
yen pancene kowe duk jodoku
iki kahanan wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku
wes ra ono tresno neng njero atimu
rungokno jerit tangis atiku
iki kahnan wes lalekno aku

tak tompo kabeh keputusanmu
yen kuwi dadi karepmu
misah tali tresnoku
gawe tatu atiku

wes garise mung cukup semene
nali tresno karo kowe
lilo kudu tak lilakne
kudu tak trimo mung pancen iki dalane

tak kuatne atiku
senajan remuk batinku
yen pancene kowe duk jodoku
iki kahanan wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku
wes ra ono tresno neng njero atimu
rungokno jerit tangis atiku
iki kahnan wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku
wes ra ono tresno neng njero atimu
rungokno jerit tangis atiku
iki kahnan wes lalekno aku

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Korban Janji