Lirik Lagu Prau Layar - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Prau Layar" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Ki Narto Sabdo. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Prau Layar - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Prau Layar


Title : Prau Layar
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Ki Narto Sabdo
Album : Duta Nirwana Vol. 7 "Banyuwangi Pacitan"
Label : Milady Records

Lirik Prau Layar


yo konco ning gisik gembiro
alerap lerap banyune segoro
angliyak numpak prau layar
ing dino minggu keh pariwosoto

alon praune wis nengah
byak byuk byak banyu binelah
ora jemu jemu karo mesem ngguyu
ngilangake roso lungkrah lesu

adik njawil mas jebul wes sore
witing kelopo katon ngawe awe
prayogane becik bali wae
dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe

yo konco ning gisik gembiro
alerap lerap banyune segoro
angliyak numpak prau layar
ing dino minggu keh pariwosoto

alon praune wis nengah
byak byuk byak banyu binelah
ora jemu jemu karo mesem ngguyu
ngilangake roso lungkrah lesu

adik njawil mas jebul wes sore
witing kelopo katon ngawe awe
prayogane becik bali wae
dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Pacar Setia