Lirik Jihan Audy - Oseng Mercon


Title : Oseng Mercon
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Heru Waluyo
Album : Best Jihan Audy
Label : Sakuranada

Lirik Oseng Mercon


wes ora perlu mbok getuni uripmu
wes ora perlu kowe nelongso
kabeh mau wes dadi pilihanmu
urip sesandingan karo wong sing mbok tresnani

rasah mbok pikir wong arep ngomong opo
rasah digagas yen lagi bojomu kumat
anggep wae kowe lagi ngerungokne radio rusak
yen entek batune engko lak yo meneng dewe

ojo dipikir nemen-nemen
mbok ladeni kowe melu gendeng
ditoke wae, disawang wae
kuwi ngono lagi entek obate

pancen angel rasane
yen lagi diunek-unekne
kuping rasane panas
koyo dientup tawon endas

tak jelaske masalahe
ben adem ora padu wae
nangin kowe malah ganas
tambah banter lekmu ngegas

wes tak cubo kowe tak sayang
tapi malah ra ketengeran
pedese sworomu koyo mangan
oseng mercon sak wajan

aku kudu piye ngadepi wong koyo kowe
maju salah mundur salah ra ono benere
tak omongi pisan jawabmu ping pirang-pirang
judek rasane atiku yen gagas bojoku

aku ora paham piye karepe awakmu
kabeh tak lakoni tetep salah ning mripatmu
opo aku kudu lungo yen kowe wes ra tresno
aku wes ra kuat ngempet loro jroning dodo

ojo dipikir nemen-nemen mbok ladeni kowe melu gendeng
ditoke wae, disawang wae, kuwi ngono lagi entek obate

pancen angel rasane yen lagi diunek-unekne
kuping rasane panas koyo dientup tawon endas
tak jelaske masalahe ben adem ora padu wae
nangin kowe malah ganas, tambah banter lekmu ngegas

wes tak cubo kowe tak sayang, tapi malah ra ketengeran
pedese sworomu koyo mangan oseng mercon sak wajan
wes tak cubo kowe tak sayang, tapi malah ra ketengeran
pedese sworomu koyo mangan oseng mercon sak wajan

pedese sworomu koyo mangan oseng mercon sak wajan
pedese sworomu koyo mangan oseng mercon sak wajan

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Haruskah