Lirik Lagu Kowe Lungo Mergo Aku - Demang Family


Lirik Lagu Kowe Lungo Mergo Aku - Demang Family

Lirik Demang Family - Koe Lungo Mergo Aku


Title : Kowe Lungo Mergo Aku
Artist : Putri DN (Demang Family)
Songwriter : Kang Tri
Distribution : Demang Family (RNK)

Lyrics Kowe Lungo Mergo Aku


tetese eluh iki ora biso
nggawe awakmu bali ning aku
mergo kowe wes keloro loro
kabeh mau amergo salahku

kowe lungo tanpo iso ngerteni
ninggalke sewu loro ati
kowe lungo ninggal loro ning dodo
nggowo sewu lan kuciwo

pangapurane duh tresnoku
kowe nglungani aku iki
kabeh mau mergo kahanan uripku
adoh seko kamulyaan

duh tresnoku kapan awakmu bali
tansah tak anti anti tekamu neng ati
sambatku mung tak nggo ning ati
gur mung pengen kowe iso bali

kowe lungo tanpo iso ngerteni
ninggalke sewu loro ati
kowe lungo ninggal loro ning dodo
nggowo sewu lan kuciwo

pangapurane duh tresnoku
kowe nglungani aku iki
kabeh mau mergo kahanan uripku
adoh seko kamulyaan

pangapurane duh tresnoku
kowe nglungani aku iki
kabeh mau mergo kahanan uripku
adoh seko kamulyaan
kamulyaan

Baca Juga : Lirik Lagu Mantanku Rabi Pindo - Demang Family