Lirik Lagu Kari Janji - Syahiba Saufa


Lirik Lagu Kari Janji - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Kari Janji


Title : Kari Janji
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Koming
Label : ARD Management

Lyrics Kari Janji


koyo mendung ring langit iki
dereme noring ati
milu gambaraken crito
paran hang isun roso

koyo koyo sing arep pisah
bengen isun lan riko
gandeng ati katuk welase
pungkas nono jodone, remuk rasane ati

bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding
bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding

janji janji kari janji
gawe sun kelaran

koyo mendung ring langit iki
dereme noring ati
milu gambaraken crito
paran hang isun roso

koyo koyo sing arep pisah
bengen isun lan riko
gandeng ati katuk welase
pungkas nono jodone, remuk rasane ati

bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding
bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding

janji janji kari janji gawe sun kelaran

bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding
bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding

janji janji kari janji
gawe sun kelaran
janji janji kari janji
gawe sun kelaran

Baca Juga : Lirik Lagu Ojo Mung Isun - Syahiba Saufa