Lirik Lagu Tetep Yakin - Intan Rahma

Lirik Lagu "Tetep Yakin" dari Intan Rahma. Lagu ini di ciptakan oleh DanangDanzt. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tetep Yakin - Intan Rahma

Lirik Intan Rahma - Tetep Yakin


Title : Tetep Yakin
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Danangdanzt
Label : DanangDanzt Music Production

Lirik Tetep Yakin


opo aku salah yen aku iseh duwe roso
yen tak ungkapke opo kowe bakale nompo
mung tak pendem tresno soyo suwe loro
aku isoh opo

jujur aku raisoh yen mlaku tanpo kowe
abot rasane yen ngapusi ati ku dewe
aku ora pengen mung tekan semene
opo isoh di teruske

aku tetep yakin yen jodo iseh mungkin
roso pengen mbaleni senajan ati isin
arep di kapake aku tetep tresno
ora bakal bedo

dadi opo aku mlaku tanpo kowe
kepontang panting aku ngerasake dewe
mergo ora kulino aku tok tinggalke
uripku nelongso

wes tak lali lali neng tetep ke gowo ngimpi
sing ono neng ati ra liyo mung kowe siji
opo kowe ngerti jenengmu neng ati
raiso keganti

jujur aku raisoh yen mlaku tanpo kowe
abot rasane yen ngapusi ati ku dewe
aku ora pengen mung tekan semene
opo isoh di teruske

aku tetep yakin yen jodo iseh mungkin
roso pengen mbaleni senajan ati isin
arep di kapake aku tetep tresno
ora bakal bedo

dadi opo aku mlaku tanpo kowe
kepontang panting aku ngerasake dewe
mergo ora kulino aku tok tinggalke
uripku nelongso

aku tetep yakin yen jodo iseh mungkin
roso pengen mbaleni senajan ati isin
arep di kapake aku tetep tresno
ora bakal bedo

dadi opo aku mlaku tanpo kowe
kepontang panting aku ngerasake dewe
mergo ora kulino aku tok tinggalke
uripku nelongso

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Kangen