Lirik Lagu Tatune Ati - Intan Rahma

Lirik Lagu Tatune Ati - Intan Rahma

Lirik Intan Rahma - Tatune Ati


Title : Tatune Ati
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Pup Pup Welly
Album : Single
Label : Duta Nirwana Production

Lirik Tatune Ati


tresnaku iki
sing tak gowo tekan mati
kok ungkap sakjroning ati
ilang nyowo tak lakoni
gede tresno ning ati

dino ganti wulan
yo mung kowe sing tak sayang
kok gawe atiku bimbang
tresnamu sak iki ilang
cidro janji kang suci

umpomo kowe ngerti lorone ati iki
ilang tresno kari tatune ati

opo aku kudu ngeratapi
pait perihe ati sing kebagi
sampai kapan aku ngenteni
janji suci sing wes mok mblenjani

umpomo kowe ngerti lorone ati iki
ilang tresno kari tatune ati

opo aku kudu ngeratapi
pait perihe ati sing kebagi
sampai kapan aku ngenteni
janji suci sing wes mok mblenjani

umpomo kowe ngerti lorone ati iki
ilang tresno kari tatune ati

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Urip Kui Keras