Lirik Nella Kharisma - Stel Ngopi


Title : Stel Ngopi
Artist : Nella Kharisma
Album : Om Lagista The Best Nella Kharisma
Label : Perdana Record

Lirik Stel Ngopi


di bukak matane sing mesti jembar dalane
dibukak atine ben rodo sudo larane
dibukak nalare ojo dhisike dalane
dibagi hasile mugo lancar rejekine

uler srengenge mrambat ning kali
bakule yen disawang ginuk ginuk sekali
lalekno masalah mbok digawe happy
santai wae ora popo alias don’t worry

eh lho eh digoleki kok ilang, jaremu ra diundang
padahal le ngangseni kawit mau isih padhang
alesan neko-neko, padune meh ra teko
sante wae to yo, rasah suluyo

sore sore ngopi karo kanca-kancane
padhang mbulan dadi saksine
nglaras karo semende

yo ayo podo rene rilex rame-rame
sing penting rukun japemethe
everything is gonna be okay

ditambah koncone ayo ngopi rame-rame
disudo nggayane, sugih kere podho wae
dipingke amale urip mung mampir ngombe
dibagi critane sedeng metu

tanggal limolas mbulane bunder
senajan rung tuku beras ojo keblinger
rasah memelas mbok kerjo sing bener
ayo dibahas sambil ngopi ngopi together

eh lho eh digoleki kok ilang, jaremu ra diundang
padahal le ngangseni kawit mau isih padhang
alesan neko-neko, padune meh ra teko
sante wae to yo, rasah suluyo

sore sore ngopi karo kanca-kancane
padhang mbulan dadi saksine, nglaras karo semende
yo ayo podo rene rilex rame-rame
sing penting rukun japemethe, everything is gonna be okay

stel ngopi rasah podo mbagusi
pas seneng lali, yen pas susah takon posisi
kekancan model amatir eliminasi
ayo ngopi, ayo ngopi, ayo ngopi nikmat sekali

sore sore ngopi karo kanca-kancane
padhang mbulan dadi saksine, nglaras karo semende
yo ayo podo rene rilex rame-rame
sing penting rukun japemethe, everything is gonna be okay

sore sore ngopi karo kanca-kancane
padhang mbulan dadi saksine, nglaras karo semende
yo ayo podo rene rilex rame-rame
sing penting rukun japemethe, everything is gonna be okay

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Penting Rabi